7 προσλήψεις στην Σπάρτη

ergasia-job-aftodioikisi[1]
Ανακοίνωση για την κατεπείγουσα κατ'άρθο 20 του ν.2190/94 πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, απασχόλησης έως πέντε (5) μηνών και όχι πέραν της 16 Μαρτίου 2016, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων , εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών κατά την φθινοπωρινή-χειμερινή περίοδο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη, ως προς τον διαρκή καθαρισμό και την αποκατάσταση της βατότητας στο οδικό δίκτυο ευθύνης της ΠΕ Λακωνίας λόγω εκδήλωσης πλημμυρικών και κατολισθητικών φαινομένων, ως αναμενόμενο αποτέλεσμα των εκτεταμένων καταστροφικών πυρκαγιών της 16πς Ιουλίου 2015 στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης του Δήμου Μονεμβασιάς του Νομού Λακωνίας.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ και των λοιπών ιδιοτήτων τους, οφείλουν να προσκομίσουν κατ'ελάχιστο τα κατωτέρω δικαιολογητικά, όπου κατά περίπτωση απαιτούνται (σε απλά φωτοαντίγραφα):
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
2. φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού Ελληνομάθειας (μόνο για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια).
3. Φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής για τους ενδιαφερόμενους χωρίς ελληνική ιθαγένεια.
4. φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών
5. Φωτοαντίγραφο Άδειας Χειριστή Μηχανημάτων Έργου ή Μηχανοδηγού- Χειριστή Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων.(μόνο για την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου)
6. Φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης Γ' κατηγορίας (μόνο για τις ειδικότητες ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου & ΔΕ Οδηγών)
7. φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) (για τις ειδικότητες ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου & ΔΕ Οδηγών)
8. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής), προκειμένου για ενδιαφερόμενους που έχουν ανήλικα τέκνα (εφόσον επιθυμούν μπορούν να το προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι, διαφορετικά θα αναζητηθεί υποχρεωτικά αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία).
9. Βιογραφικό σημείωμα 10. Υπεύθυνη δήλωση (το έντυπο διατίθεται μαζί με την αίτηση από την υπηρεσία) στην οποία να δηλώνεται ότι:
I. Δεν συντρέχουν στο πρόσωπο τους τα κωλύματα του ΠΔ 164/2004 περί μη σύναψης διαδοχικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά την έννοια του άρθρου 5 του ΠΔ 164/2004 , δηλ διαδοχικές συμβάσεις που το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ τους είναι λιγότερο των τριών μηνών και ότι δεν έχουν συμπληρώσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είκοσι τέσσερις (24) μήνες απασχόλησης με συμβάσεις με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα και με τους ίδιους ή παρεμφερείς όρους εργασίας ή σε εκτέλεση προσωρινής δικαστικής απόφασης η οποία εκδόθηκε κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.
II. Στο πρόσωπο τους δεν συντρέχει κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Λακωνίας, η οποία βρίσκεται στη Σπάρτη, στον 1° όροφο του Διοικητηρίου, 2° χλμ Ε.Ο Σπάρτης -Γυθείου. Πληροφορίες:Βασιλική Νάστου (τηλ 2731363194-191-188). Λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα των προσλήψεων δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις με ταχυδρομική αποστολή.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (04) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά ) και αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της υπηρεσίας μας. Επισήμανση: Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από την πρόσληψη του Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπα των αιτήσεων από τη Γραμματεία και το Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της Π.Ε Λακωνίας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …