Πρώτα βήματα για λύση με τους συμβασιούχους της βουλής

vouli_konstantopoulou

Η δέσμευση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, προς τους 70 συμβασιούχους της Βουλής, από το βήμα ότι θα εξετάσει με θετική διάθεση το θέμα τους, σχετικά με την εργασία τους, άναψε το πρώτο φως μεταξύ των δύο πλευρών.

Αμέσως οι συμβασιούχοι ανακοίνωσαν ότι μετά από αυτό, αναστέλουν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν υποβάλλει επί προεδρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την οποία οι σχέσεις είχαν διαταραχθεί με την επιεική έννοια.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβάσεις των συμβασιούχων της Βουλής έχουν λήξει από τον περασμένο Ιανουάριο, πολλοί όμως εξακολουθούσαν και εργάζονταν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το προεδρείο της Βουλής σε πρώτη φάση σκέπτεται να λύσει το θέμα των δεδουλευμένων και να προχωρήσει σε μια ανανέωση των συμβάσεων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια αυτού θα εξετάσει ποιοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …