Η Εθνική Ενόπλων διεκδικεί στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κατάρ το χρυσό

;_2518

Το χρυσό μετάλλιο διεκδικεί σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ενόπλων απέναντι στο Κατάρ στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος..

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε τη Νότιο Κορέα με σκορ 76-65 και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Το Κατάρ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, καθώς νωρίτερα απέκλεισε τόσο τις ΗΠΑ, όσο και την Βραζιλία.

Αμέσως μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα των ενόπλων για την εντυπωσιακή της πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Νότιο Κορέα και της εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό της διοργάνωσης.
Η εξασφάλιση του ασημένιου μεταλλίου αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους διεθνείς μας, οι οποίοι το μεσημέρι της Κυριακής, θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο, απέναντι στο Κατάρ».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …