Αυτή την εβδομάδα οι ανακοινώσεις για το ασφαλιστικό

Asfalisτικο

Εν αναμονή βρίσκονται συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργαζόμενοι, για την δημοσιοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Σοφών για την ριζική μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό, στην οποία θα προβεί σε ανακοινώσεις την προσεχή Πέμπτη, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Το υπουργείο εξετάζει ακόμα και την περίπτωση αποστολής επιστολών από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας προς τη ΓΣΕΕ και τους εκπροσώπους των εργοδοτών για την έναρξη διαλόγου εξπρές για το Ασφαλιστικό.

Η συνέντευξη θα δοθεί με την ολοκλήρωση της Συνόδου των υπουργών Εργασίας της ΕΕ, στην οποία συμμετέχει  στις Βρυξέλλες.

Και όλα αυτά ενώ η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη από το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε να έχει νομοθετήσει έως το τέλος Νοεμβρίου.

Τι διάλογος θα γίνει μέσα σε μόνο έναν μήνα, είναι μία άλλη και πολύ σοβαρή συζήτηση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …