Βροχή και σήμερα...(VIDEO)

vroxi-dwmatiou-13

Άστατος και σήμερα ο καιρός σε μεγάλο τμήμα της χώρας, ξεκινώντας από τα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Μετά το μεσημέρι βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ στα δυτικά θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.
Τα φαινόμενα ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 6 και τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …