Σουηδία και Δανία άνοιξαν την πόρτα για καριέρα σε Υγεία και Εστίαση

assets_LARGE_t_183761_54576538_type12128

Σε δύο άκρα «κινούνται» οι επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι παρακολούθησαν τη διήμερη εκδήλωση της Υπηρεσίας Απασχόλησης EURES Ελλάδας, σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία Σουηδίας και Δανίας, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο.

Η εκδήλωση αφορούσε ειδικότητες στους τομείς Σίτισης, Life Science και Επαγγελμάτων Υγείας, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται περιλαμβάνουν Χημικούς, Βιολόγους, Φαρμακοποιούς, Γενικούς και Οικογενειακούς Ιατρούς, Ακτινολόγους, Παιδοψυχιάτρους, Νοσηλευτές Γενικής Νοσηλείας και Χειρουργείου, Ερευνητές, Βιοτεχνολόγους, Επιστήμονες Εργαστηρίου, Μάγειρες και Σεφ.

Τα 180 άτομα που προσκλήθηκαν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τις οικονομικές απολαβές στις δύο χώρες, για τις συνθήκες και το κόστος ζωής, και για τις παροχές των εταιρειών. Ωστόσο, παρά την αποφασιστικότητα της πλειονότητάς τους να μετεγκατασταθούν στο εξωτερικό, οι συναισθηματικοί δεσμοί με τη χώρα αποτελούν μία σημαντική παράμετρο που θα πρέπει να διαχειριστούν.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …