Δήμος Λάρισας: 4 νέοι συμβασιούχοι καθηγητές χορού

χοροσ

Την πρόσληψη τεσσάρων ωρομίσθιων καθηγητών χορού και μουσικής προωθεί ο Δήμος Λάρισας για την κάλυψη άμεσων αναγκών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 20 Οκτωβρίου. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 30 Ιουνίου 2016.

Θα επιλεγούν:

-ΤΕ Χοροδιδάσκαλοι κλασσικού & Σύγχρονου Χορού 1,

-ΤΕ Καθηγητής Σύγχρονου Χορού 1,

-ΠΕ Μουσικός Ρυθμικής 1,

-ΤΕ Μουσικός Πιάνου 1.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Δημοτικό Κατάστημα στην ακόλουθη δ/νση :Ι. Δραγούμη 1 Τ.Κ. 41222 2ος όροφος , Γραφείο Προσωπικού κατά τις ώρες 10:00 -14:00 από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης και για δέκα (10) ημέρες. Πληρ.: Ε. Ανδρέου, τηλ. 2413-500318. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1.  Αίτηση
  2.  Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και για τίτλο σπουδών της αλλοδαπής αντίστοιχη ισοτιμία
  3.  Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  4.  Βεβαίωση από ασφαλιστικό φορέα και Υπεύθυνη Δήλωση που να δηλώνεται ο χρόνος εμπειρίας, ο εργοδότης και το είδος της απασχόλησης όταν πρόκειται για εργασία στον Ιδιωτικό Τομέα ή βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα όταν πρόκειται για εργασία που έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου, σε NΠΔΔ, ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού σε NΠΙΔ του Δημοσίου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του N. 2190/1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παρ. 3 του άρθρου 1 του N. 2597/1997 .
  5.  Υπεύθυνη δήλωση κατά του N. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού Κώδικα (N. 3584/07): α)ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή , υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη εκβίαση πλαστογραφία απιστία δικηγόρου, δωροδοκία , καταπίεση , απιστία περί την υπηρεσία , παράβαση καθήκοντος , καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση , καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. β)ότι μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί. γ)ότι δεν έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή. δ)ότι δεν τελούν υπό στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
  6.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  7.  Βιογραφικό σημείωμα
  8.  Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη, από την τριμελή επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδρομία τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσημους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Απριλίου 2021. Ημερομηνίες πληρωμής των συνταξιούχων

Συντάξεις Απριλίου 2021. Ημερομηνίες πληρωμής των συνταξιούχων Συντάξεις Απριλίου 2021 ΕΦΚΑ δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ …