Από τους μεταλλωρύχους η εσωτερική προεκλογική εκστρατεία του Άδωνι

b1c4b06a8ce44f0c72dc69018c8eb17f

Στον πρώτο σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του με τροχόσπιτο, ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με μεταλλωρύχους και κατοίκους στο Στρατώνι της Χαλκιδικής, όπου τάχθηκε εκ νέου υπέρ της επένδυσης χρυσού.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε στους δημοσιογράφους ότι συγκινήθηκε από όσα άκουσε και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να πείσει όσους αντιτίθενται στην επένδυση στις Σκουριές για τη χρησιμότητά της.

«Θέλουμε μια Ελλάδα που θα βρίσκει δουλειές και δεν θα διώχνει τους νέους στο εξωτερικό» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Τόνισε ακόμα πως θέλει μια ΝΔ που θα προωθεί τα νέα στελέχη της και θα βρίσκει λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.

Από την πλευρά του Ο πρόεδρος του σωματείου υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας, Χρήστος Ζαφειρούδας, ανέφερε πως ενημέρωσε τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ για τα αιτήματα των μεταλλωρύχων και βρήκε τη συμπαράσταση του.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …