Αρχίζουν τα "όργανα" από τους αγρότες της Ηλείας

trakter1

Ο κύβος ερρίφθη στην Ηλεία, μετά την πολυπληθή χθεσινοβραδυνή αγροτική συγκέντρωση, που άναψε το πράσινο φως των κινητοποιήσεων.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι εν μέσω έντασης και απογοήτευσης για την δράση της συγκυβέρνησης έλαβαν την απόφαση της έναρξης των κινητοποιήσεων τους από την προσεχή Πέμπτη, με δράσεις που θα ανακοινώνονται την τελευταία στιγμή, για να διατηρήσουν την δυνατότητα του αιφνιδιασμού.
Διαμαρτύρονται για:
-την κλιμακούμενη αύξηση της προκαταβολής του φόρου εισοδήματος έως και το 100% το 2016, την αύξηση του ΦΠΑ στα γεωργικά εφόδια,
-την κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου,
-την φορολόγηση των αγροτικών ενισχύσεων της ΚΑΠ από το πρώτο ευρώ με παράλληλη κατάργηση του αφορολόγητου των 12.000 ευρώ και
-την φορολόγηση των αγροτικών εισοδημάτων με συντελεστή που θα αυξηθεί από το 13% στο 26%, μαζί με τη σταδιακή αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …