Πρωτοφανές περιστατικό φωτογράφησης εργαζομένων στη Μίνι Περιμετρική Πάτρας!

15_-_2

Σκηνικό που θύμισε παλαιότερες εποχές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με την Ελλάδα και τη Δημοκρατία του 2015, εκτυλίχθηκε και σήμερα το πρωί, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στο εργοτάξιο της «μίνι» περιμετρικής.

Όπως κατήγγειλε στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, o πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά εκεί προς συμπαράσταση του απλήρωτων εργατών – απεργών, γυναίκα υπάλληλος της περιφέρειας φωτογράφιζε τους εργάτες απεργούς και τα αυτοκίνητά τους!

«Πηγαίνετε στην Αθήνα να πάρετε τα λεφτά σας», φώναζε η εν λόγω γυναίκα στους εργάτες.

Όπως υποστήριξε ο κ. Αγγελόπουλος, τα λεφτά των πληρωμών έχουν δοθεί στην αρμόδια εταιρία από το κράτος, αφού το έργο ήταν ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, η οποία όμως δεν τα έχει αποδώσει στους εργαζόμενους εδώ και μήνες.

«Παίρνω επανειλημμένως τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και δεν μου το σηκώνει. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι», δήλωσε επιπροσθέτως ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …