Το VIDEO θανάτου της υπερβολικής ταχύτητας (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

403767

Δύο νέοι ηλικίας 20 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και οι οικογένειες τους αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο με τις τελευταίες τους στιγμές για να προστατέψουν άλλα παιδιά από το να κάνουν το ίδιο λάθος.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το "The Independent", οι δυο νέοι εμφανίζονται να γελούν, ενώ έχουν περάσει κατά πολύ το όριο ταχύτητας της περιοχής. Λίγο αργότερα, η εικόνα μαυρίζει και ακούγεται ο θόρυβος της πρόσκρουσης, ενώ μια γυναίκα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους νέους λέγοντάς τους ότι ένα ασθενοφόρο είναι καθ 'οδόν.

Η γυναίκα δεν ήξερε όμως ότι οι δύο νέοι είχαν σκοτωθεί ακαριαία από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.


«Αν αυτό το βίντεο σταματήσει έστω και έναν άνθρωπο από το να κάνει το ίδιο λάθος, τότε κάτι καλό βγήκε από τη δημοσιοποίησή του. Ελπίζω να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους και να τους κάνει να καταλάβουν ότι η "πλάκα" μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες» δήλωσε η μητέρα ενός εκ των δύο νέων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …