1000 παιδιά στην Πάτρα δεν έχουν να φάνε....

url1-744x599

Περίπου 1000 παιδιά δεν έχουν καθημερινό φαγητό στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Τουλγαρίδης, κάνοντας λόγο για το 60% των μικρών παιδιών που είναι μαθητές, οι οποίοι καθημερινά πηγαίνουν στο σχολείο τους για πολλές ώρες, δίχως ένα ποτήρι γάλα ή ένα κουλουράκι.

Συνολικά 5000 συμπολίτες μας, μεταξύ αυτών και οικογένειες όπου εντάσσονται τα παραπάνω παιδιά, τρέφονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.Μιλώντας στο Ράδιο Γάμμα ο κ.Τουλγαρίδης ο αριθμός των αστέγων στην πόλη της Πάτρας έχει φτάσει τους 100 ενω η εκτίμηση που υπάρχει είναι, πως ο πραγματικό αριθμός αστέγων ξεπερνά τους 300.

Την ίδια ώρα οι υπηρεσίες του κοινωνικού τομέα κάνουν αγώνα προκειμενου να στεγάσουν τις επόμενες ώρες μια τετραμελή οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …