VIDEO GAME πενταετίας παρουσιάστηκε ως αποκλειστικά πλάνα των Ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία (Δημοσιογραφική γκάφα παγκόσμιας εμβέλειας-VIDEO)

905665

Σε μια γκάφα για... Όσκαρ υπέπεσε ένας Αιγύπτιος δημοσιογράφος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Αχμέντ Μούσα προβλήθηκε ένα βίντεο που υποτίθεται πως προερχόταν από τις ρωσικές επιχειρήσεις στη Συρία.
Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα washington post, το βίντεο είχε δημοσιευτεί στο YouTube πριν από πέντε χρόνια και το πιο πιθανόν είναι να προέρχεται από ένα video game.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε blog στην Αίγυπτο, η λήψη είναι από το video game Apache Air Assault, το οποίο δημιουργήθηκε από τη ρωσική εταιρεία Gaijin Entertainmet και κυκλοφόρησε το 2010.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …