Δήμος Λάρισας: 2 καινούργιες προσλήψεις

mousiki

Την πρόσληψη δύο ατόμων για την κάλυψη αναγκών της  Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής προωθεί ο Δήμος Λάρισας.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας εννέα μηνών. Θα επιλεγούν: ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Καλλιτεχνικού έργου για κουκλοθέατρο 2.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Για την ανωτέρω ειδικότητα απαιτούνται:

α) Αντίστοιχος τίτλος σπουδών ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ και σχετική με το αντικείμενο εμπειρία έξι (6) μηνών ή

β) Οποιοσδήποτε τίτλος σπουδών ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ και σχετική με το αντικείμενο εμπειρία έξι (6) μηνών

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

 1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
 2. Να έχουν Υγεία και φυσική κατάσταση που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται.
 3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη , υποδικία στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Αίτηση
 2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και για τίτλο σπουδών της αλλοδαπής αντίστοιχη ισοτιμία
 3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
 4. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας
 5. Υπεύθυνη δήλωση κατά του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3584/07): α)δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή , υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη εκβίαση πλαστογραφία απιστία δικηγόρου, δωροδοκία , καταπίεση , απιστία περί την υπηρεσία , παράβαση καθήκοντος , καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση , καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. β)ότι μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί. γ)ότι δεν έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή. δ)ότι δεν τελούν υπό στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
 6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης όπου θα φαίνεται και ο χρόνος κτήσης της Ελληνικής Ιθαγένειας. Επισημαίνουμε ότι για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται πιστοποιητικό Ελληνομάθειας.
 7. Βιογραφικό σημείωμα
 8. Έγγραφα που να πιστοποιούν και να αποδεικνύουν τα επιπλέον προσόντα που αναφέρονται στο Βιογραφικό
 9. Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη, από την τριμελή επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδρομία τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσημους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Τηλέφωνο: 2413500318.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Αδειάζει η κλεψύδρα - 1,9 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει δήλωση

Σχεδόν επτά στους δέκα (68,57%) δεν θα πληρώσουν επιπλέον φόρο  Η κλεψύδρα για την υποβολή …