Προγράμματα Επιμόρφωσης από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας

jobseekers

Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ΙΕπ), αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνένωση του επαγγελματικού με τον ακαδημαϊκό χώρο της επικοινωνίας, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2002 από τηνΈνωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) και 4 ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα στα οποία εδρεύουν τμήματα επικοινωνίας: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ), Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας), Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών (Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού).

Κύρια δράση του ΙΕπ είναι η διαρκής επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου. Τα επιμορφωτικά προγράμματά του αναπτύσσονται σε τρεις κατευθύνσεις, τοdigital marketing, την διαφήμιση/επικοινωνία και την ανάπτυξη επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Λόγω του διαφορετικού περιεχομένου των επιμορφωτικών προγραμμάτων διαμορφώνεται κατά περίπτωση ο τρόπος διδασκαλίας, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να κατανοήσουν πλήρως το αντικείμενο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ποικιλία των προγραμμάτων που προσφέρει το ΙΕπ, καθώς υπάρχουν θεωρητικά σεμινάρια και workshops, μονοήμερα και διήμερα προγράμματα.

Αυτό που ξεχωρίζει τα επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΕπ είναι οι εισηγητές οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι ακαδημαϊκοί και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του κλάδου. Σε συνεργασία με τα στελέχη του ΙΕπ εξελίσσουν διαρκώς τα σεμινάρια, με στόχο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συμμετεχόντων και να ακολουθούν τις εξελίξεις του κλάδου. Επιπλέον, στις περιπτώσεις των ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων, προσαρμόζουν και αναπτύσσουν το κάθε πρόγραμμα βάσει των ζητουμένων της επιχείρησης.

Τα σεμινάρια που γίνονται αυτή την περίοδο είναι τα Social Media και Επιχειρήσεις,Presentation Skills, Advertising Briefs, BusinessWriting Skills, Code 1 και Digital Storytelling . Ανάλογα με τις ανάγκες τις αγοράς επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και προστίθενται τίτλοι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ΙΕπ είναι ο μοναδικός φορέας που παρέχει το Code 1 , workshop το οποίο επιτρέπει στους συμμετέχοντες να φτιάξουν το δικό τους app σε μόλις 8 ώρες.

Όλα τα σεμινάρια επιδοτούνται από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24%

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους τίτλους των σεμιναρίων, το περιεχόμενό τους, την ημερομηνία διεξαγωγής τους και τα βιογραφικά των εισηγητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Ινστιτούτου www.ioc.gr ή 2103318065-6, Fax: 2103213570, Email: info@ioc.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …