Αδιανόητο: Δεν δικαιούνται κάθε χρόνο εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού οι μονογονείς

mama-gios

Οι μονογονεϊκές οικογένειες δεν δικαιούνται εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού κάθε χρόνο όπως συνέβαινε παλαιότερα, αλλά κάθε δεύτερη χρονιά, όπως απαντά επίσημα ο ΟΑΕΔ, όταν δέχεται το ανάλογο ερώτημα.

Πρόκειται για την μοναδική ευπαθή ομάδα που δεν δικαιούται να αιτείται και να λαμβάνει εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού κάθε χρόνο, αφού αυτό το "προνόμιο" όπως θεωρεί η πολιτεία το δικαιούται μόνο η κατηγορία των ΑΜΕΑ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κοινωνικό πρόσωπο αυτής της χώρας, όπως διατυμπανίζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες, όταν υπάρχουν ανύπαντροι γονείς, γονείς που χώρισαν ή έχασαν τον άνθρωπό τους, άνθρωποι που βρέθηκαν ξεκρέμαστοι με ένα ή περισσότερα παιδιά και δεν τους επιτρέπενα έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν μαζί με τα παιδιά τους για μερικά 24ωρα, χωρίς να καταβάλλουν ολόκληρο το ποσό των διακοπών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …