ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας: Πρόσληψη οδηγού

index

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, ενός οδηγού-μηχανοδηγού-χειριστή για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου (ΔΠΠ-Η), που εδρεύει στην Πάτρα του Νομού Αχαΐας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα ΙΕΚ Τεχνικών αυτοκινήτων οχημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας και άδεια μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Διεύθυνση Περιφερείας Πελοποννήσου Ηπείρου/Τομέας Υποστήριξης ΣΜΥΡΝΗΣ 1, Τ.Κ. 26220-ΠΑΤΡΑ, Ν. Αχαΐας, απευθύνοντάς την, υπόψη κου ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Διονυσίου (τηλ. επικοινωνίας: 26210-366526).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 15 και ολοκληρώνεται στις 26 Οκτωβρίου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …