Επίδομα απροστάτευτου τέκνου-Κριτήρια-Δικαιούχοι

epidoma-aprostateftoy

Ελάχιστοι τελικά είναι οι δικαιούχοι του Επιδόματος απροστάτευτου τέκνου, αφού το μηνιαίο εισόδημα τους δεν πρέπει να υπερβαίνει το υψηλό ποσό των 235 ευρώ, το οποίο μάλλον τους κατατάσσει στην κατηγορία των "εφοπλιστών" και όχι των οικονομικά αδυνάτων!

Για  να το λάβει κάποιος θα πρέπει το μηνιαίο οικογενειακό του εισόδημα να μην υπερβαίνει για διμελή οικογένεια τα 235 ευρώ (προσαυξανόμενο κατά 20 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος, αφαιρουμένου του ποσού που τυχόν καταβάλλεται για ενοίκιο).

Ειδικότερα η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας, γνωστοποιεί ότι ως εισόδημα λογίζεται επίσης και το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ και το Κοινωνικό μέρισμα, και ό,τι άλλο λαμβάνει ο πολίτης ως επίδομα ή βοήθημα από το κράτος.

Καταλάβατε;

Ελάχιστοι οι δικαιούχοι....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …