Κλινική Εξέταση Μαστού 15-17 Οκτωβρίου στην Πάτρα

1839-620x371

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας δίνει και φέτος το ηχηρό παρόν του τον μήνα Οκτώβρη, μήνα διεθνώς αναγνωρισμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη δράση: Δωρεάν Κλινική Εξέταση (ψηλάφηση) Μαστού πάντα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί της περιοχής μας κκ Κούκουρας Δημήτρης, Καρβελάς Φώτης, Κυριακοπούλου Δώρα, Κατσιάκης Νίκος και Ζυγομαλάς Απόλλων, θα εξετάζουν δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας. Οι εθελόντριες του Συλλόγου μας θα διανέμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό προς ενημέρωση και κινητοποίηση κάθε γυναίκας της πόλης μας, και όχι μόνο, για τον καρκίνο του μαστού.

Η δράση πραγματοποιείται στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου από σήμερα 15 Οκτωβρίου 2015 ως το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 15/10 και την Παρασκευή 16/10 η κλινική εξέταση θα γίνεται από τις 10:00 ως τις 14:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00 Ενώ το Σάββατο 17/10 από τις 10:00 ως τις 14:00.

Την πολύτιμη βοήθειά τους δίνουν και τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης μας παραχωρώντας δωρεάν μαστογραφίες σε τυχόν κλινικά ευρήματα, στις ανασφάλιστες γυναίκες.

Το «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά στην υλοποίηση της δράσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η δράση θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη και συμβολική ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στη 13.00. Σας περιμένουμε όλες και όλους!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …