Οριστικά αποτελέσματα προκήρυξης 3Ε/2009 του ΑΣΕΠ

asep-wall
Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Ε/2009 (ΦΕΚ 399/31.08.2009, τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής - Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, το οποίο μετονομάστηκε σε Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων και ήδη ονομάζεται Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:
-μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο "Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα" (κωδ. Θέσης 17001)
-μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο "Μελέτη Λιμενικών Έργων" (κωδ. Θέσης 17005). Η διαδικασία πλήρωσης των εν λόγω θέσεων υλοποιείται σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ.1/359/οικ.10045 (ΦΕΚ1134/τ.Β’/05.05.2014) απόφαση κατανομής του τέως Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (νυν Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης). Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες αποκλειομένων δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π., όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, κατάταξης και αποκλειομένων) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).
Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.07.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Δείτε εδω τα αποτελέσματα

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …