Το έλα να δεις στη βουλή μεταξύ Χρυσής Αυγής-ΚΚΕ(VIDEO)

lagos_x.a.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του και χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. Τους φώναξε: «Όταν οι σύντροφοι του ΚΚΕ δεχθούν να γίνει έλεγχος στα κομματικά τους ταμεία τότε συζητάμε. Που είναι τα λεφτά από την πώληση του 902;», είπε ο κ. Λαγός. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν «Μαχαιροβγάλτες! Φονιάδες!» Τότε εκείνος ανταπάντησε και επικράτησε πανδαιμόνιο.

Όταν δε τους αποκάλεσε "τσιράκια του συστήματος" εκείνοι αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος μάταια προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη αφού και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν σηκωθεί όρθιοι και φώναζαν και χειροκροτούσαν. Μάλιστα κατευθύνθηκαν απειλητικά μέχρι τα υπουργικά έδρανα και απειλήθηκε σύρραξη. Εκεί βρίσκονταν ο Πάνος Σκουρλέτης και η Θεανώ Φωτίου και διαμαρτύρονταν έντονα.

Τότε ο κ. Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση για λίγα λεπτά και να καλέσει τον φρούραρχο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …