Προγράμματα κατάρτισης από απόσταση, από το EΑΠ

eap2
Προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 10 εβδομάδων το καθένα θα υλοποιήσει το τρέχον εξάμηνο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Δ. Γιαννιά.
Πρόκειται για τα εξής προγράμματα:
1. Μάνατζμεντ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης.
2. Στρατηγική Αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων
3. Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
4. Μάρκετινγκ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων πωλήσεων
Το κάθε πρόγραμμα απευθύνεται:
α) σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και
β) σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία.
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail), καθώς το πρόγραμμα υλοποιείται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015. Η αξιολόγηση των αιτήσεων είναι διαρκής, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ή έναρξη Προγραμμάτων Κατάρτισης γίνεται κάθε Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015
Πριν από τη λήξη του κάθε προγράμματος και για την αξιολόγησή τους, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε τεστ αξιολόγησης και υποβάλλουν γραπτή εργασία, την οποία υλοποιούν με βάση οδηγίες που έχουν λάβει στα πλαίσια του προγράμματος. Η δομή των προγραμμάτων κατάρτισης της τρέχουσας περιόδου είναι ευέλικτη και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματός τους (από 20/12/2015 έως 10/1/2016).
Κατά την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες έχουν διαρκή υποστήριξη από μέλος ΔΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου με πολυετή εμπειρία σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης. Το μέλος ΔΕΠ του ΕΑΠ δρα ως Σύμβουλος-Καθηγητής του συμμετέχοντα στη διαδικασία κατάρτισης.
Με την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων σε ένα πρόγραμμα για την υλοποίηση είναι 20 άτομα.
Κόστος συμμετοχής
Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, τα προγράμματα κατάρτισης προσφέρονται με σημαντική μείωση των διδάκτρων τους προς όλους, ούτως ώστε το τελικό κόστος συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα να είναι 160 ευρώ. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης.
Πληροφορίες - εγγραφές
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να λαμβάνετε:
1) Στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο [email protected], για να σας σταλεί στη συνέχεια ηλεκτρονικά το πλήρες Ενημερωτικό Έντυπο, Αιτήσεις, Οδηγίες Υποβολής Αιτήσεων κλπ ή
2) Τηλεφωνώντας στο 2610367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9:00-10:00 πμ ή 3:00 – 5:00 μμ ή
3) Με επίσκεψή σας ύστερα από συνεννόηση στα γραφεία του προγράμματος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού 23. Θα κλείσετε ραντεβού με μέλος ΔΕΠ Σύμβουλο που συμμετέχει στη διαδικασία κατάρτισης για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το πρόγραμμα.
* Σχετικές διευθύνσεις:
http://career.eap.gr/admin/uploaded_files/seminaria/seminaria_152.pdf
https://www.facebook.com/ProgrammataAEP
https://www.facebook.com/groups/eapseminars
https://gr.linkedin.com/in/hobaeap
https://twitter.com/idimitrisg
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Η Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου

Να σταματήσει τις προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου και τις γεωτρήσεις στην …