Θέση εργασίας στην Qatar Airways

Qatar-Airways-Cabin-Crew2

Θέση εργασίας στην Qatar Airways
Σχετικά με την εργασία σας:
Ως το οικονομικά βοηθό, σας θα εξασφαλίσει την ορθή και έγκαιρη επεξεργασία εγγράφων σύμφωνα με τις πολιτικές και τις διαδικασίες λογοδοσίας QR: πληρωμή του τιμολογίου σύμφωνα με τους όρους πληρωμής.
Εξασφαλίσει όλα τα τιμολόγια δεν υποστηρίζονται με τα κατάλληλα απαιτούμενα έγγραφα όπως ανά τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας να ενημέρωση και γνώση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας.
Μηνιαία δήλωση των λογαριασμών σε όλους τους πελάτες σύμφωνα με εσωτερικές διαδικασίες.
Μηνιαίο οικονομικό κλείσιμο δραστηριότητες σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα της εταιρείας.
Καθημερινά τραπεζικά και μηνιαία Τράπεζα συμφιλιώσεις ακολουθώ επάνω με τους πελάτες /suppliers για πληρωμές από τηλέφωνα, email ή επίσημες επιστολές.
Παρακολούθηση των εισπρακτέων ημερολόγιο του όλοι οι παράγοντες να εξασφαλίσει έγκαιρη επίλυση των εισπράξεων σύμφωνα με τις πωλήσεις και τα Χρεωστικά σημειώματα.
Βοήθεια σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου επεξεργασία λογαριασμών πελατών Reconciles προκειμένου να σαφείς αποκλίσεις ή ερωτήματα. Συμβιβάζει AP λογαριασμούς, η σωστή λογιστική των τιμολογίων από έγκαιρη αποστολή σε δεδουλευμένη βάση oracle και / ή μηνιαία.
Προετοιμασία και τη διατήρηση της πληρωμής ανάλυση φύλλων και δαπάνη κουπόνια παρακολούθησης και βοήθεια σχετικά με τη φορολογική συμμόρφωση /filling /documentation και η ακριβής λογιστική παρακολούθηση.
Τον έλεγχο και επιβεβαίωση της ανατίθενται τα έγγραφα που συντάσσονται από φοροτεχνικός στην πλήρωση του τακτικού φορολογικού και αξιώσεις επιστροφής ΦΠΑ.
Υποστήριξη σχετικά με τη διαδικασία του προϋπολογισμού.
Σωματική άσκηση περιουσιακό στοιχείο επαλήθευση και παραγωγής των εκθέσεων.
Για σας:
Για να είναι επιτυχής σε αυτό το ρόλο θα χρειαστείτε μια ελάχιστη πτυχίο Οικονομικών από ένα φημισμένο Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο προφίλ ισχυρή Αεροπορίας στις δαπάνες και στα έσοδα λογιστικά με προηγμένη γνώση του πληρωτέους λογαριασμούς και τα εισπρακτέα απολογισμών.
Εμπειρία σε οποιαδήποτε σημαντική cErp για τις Λογιστικες και απαιτούνται προηγμένες εργασιακή εμπειρία σε λογιστικά φύλλα. Θα είστε σε θέση να εργάζονται ανεξάρτητα με ελάχιστη επίβλεψη. Ευχέρεια λόγου στα αγγλικά & ελληνικών (προφορική και γραπτή) είναι απαραίτητη.
Για να είναι επιτυχής στο ρόλο σας θα είναι ένα ενεργητικός, ενθουσιώδης, ανθεκτικό άγχος άτομο με μια θετική στάση μπορεί να γίνει και η ευέλικτη προσέγγιση, ένας ισχυρός παίκτης της ομάδας, θα έχετε μια εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και θα είναι σε θέση να εργάζονται υπό πίεση, γρήγορα και με ακρίβεια.
Πρέπει να είστε σε θέση να ζήσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα.

Σημείωση: θα χρειαστεί να επισυνάψετε τα ακόλουθα:
1. Βιογραφικό / CV
Τελευταία ημερομηνία αίτησης: 31-Oct-2015

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …