Ετήσιες προσλήψεις στο ΚΕΑΤ

project-team-leader[1]

Με 19 υπαλλήλους θα ενισχυθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάσταση Τυφλών (ΚΕΑΤ) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας δώδεκα μηνών.

Συγκεκριμένα:

Η κατανομή των θέσεων για την Αθήνα έχει ως εξής:

-ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών 1,

-ΠΕ Ψυχολόγων 1,

-ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων 1,

-ΔΕ Επιμελητών Πρόνοιας 4,

-ΔΕ Οδηγών (με άδεια Δ’ κατηγορίας) 3,

-ΔΕ Μαγείρων 2.

Στη Θεσσαλονίκη θα προσληφθούν:

-ΔΕ Επιμελητών Πρόνοιας 2,

-ΔΕ Μαγείρων 2,

-ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού 2,

-ΔΕ Συντηρητών Κτιρίων 1.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή με την ένδειξη: Αίτηση για πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ. 17675.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε 10 ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο ή της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του ΚΕΑΤ, στη Διαύγεια και στα καταστήματα των Παραρτημάτων του ΚΕΑΤ, εφόσον η ανάρτησή της είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσής της στον τύπο.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής επιστολής κρίνεται από τη σφραγίδα της ταχυδρομικής σήμανσης. Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα αξιολογηθούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία Προσωπικού του ΚΕΑΤ Τηλ.: 2310 844888 (Θεσσαλονίκη) και 210 9582760 (Αθήνα) κατά τις ώρες 8:00 πμ. – 15:00 μμ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …