Πάτρα: 2 προσλήψεις στην Κοινωφελή Επιχείρηση

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-k_64099045

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί  η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πάτρας, στο πλαίσιο της στελέχωσης του καρναβαλικού εργαστηρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας 12 μηνών.

Θα επιλεγούν:

-ΥΕ Ειδικός Καλλιτέχνης χαρτώματος – τακαρίσματος 1,

-ΥΕ Ειδικός Καλλιτέχνης στήριξης αρμάτων – σιδηροκατασκευών  1.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε συναφές αντικείμενο.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 50, 26333 Πάτρα , απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο (τηλ. επικοινωνίας: 2610 390922, 390917).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, με την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …