Τι μας είπε τώρα ο Κουρουμπλής! "Είμαστε σε ιδιότυπη οικονομική κατοχή"

kouroublis708_4

Συγκλονισμένοι νιώθουμε που σιγά-σιγά άρχισαν και οι κυβερνώντες να συνειδητοποιούν που μας οδήγησαν και να βλέπουν έστω αια ελάχιστα, αυτό που οι απλοί πολίτες νιώθουν εδώ και 6 χρόνια και οι σημερινοί μας είχαν κάποτε υποσχεθεί ότι θα μας οδηγούσαν στην ελπίδα, μακριά και ελεύθερα από κάθε μορφή σύγχρονης κατοχής που βίωνε η χώρα.

Εν έτη λοιπόν 2015 και στο δεύτερο υπουργικό του πόστο μέσα στον ίδιο χρόνο, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για να προβεί στην δήλωση του "αιώνα".

Ότι δηλαδή η χώρα είναι "σε ιδιότυπη οικονομική κατοχή"!!!

Ειδικότερα, μιλώντας στον Realfm 97,8 ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τόνισε:

«Η χώρα βρίσκεται σε μία ιδιότυπη οικονομική κατοχή. Αυτή είναι η αλήθεια και προκειμένου να βγει από αυτήν θέλει θυσίες από όλους. Οι ξένοι ζητάνε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Αλλά να ξέρετε, και σας το λέω κατηγορηματικά, πολλά πράγματα έγιναν στην Ελλάδα γιατί τα ζητούσαν μέσα από την Ελλάδα –όχι απ’ έξω. Εγώ πιστεύω ότι και στο θέμα της μείωσης του κατώτατου μισθού ήταν από εδώ. Εμείς θεωρούμε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η ρύθμιση του χρέους είναι κομβικά σημεία για να αλλάξει το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα».

Σημείωση: Δεν ξέρουμε αν αυτό το "θέλει θυσίες από όλους, για να βγει η χώρα από την ιδιότυπη οικονομική κατοχή", αφορά και τους ίδιους με τα εκατομμύρια ευρώ που δεν δηλώθηκαν στο πόθεν έσχες, με τις μετοχές σε εταιρείες που απαγορεύεται, με την ελεύθερη ανάληψη χρημάτων από τους λογαριασμούς τους και τόσα άλλα, που δεν σχετίζονται με απλήρωτους εργαζόμενους, με άνεργους και με οικογένειες που όταν έκαναν παιδιά δεν γνώριζαν ότι κάποτε το παιδί θα γινόταν ΤΕΚΜΗΡΙΟ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …