Βιολόγος ζητείται από το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών

βωιολογος

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη παροδικών αναγκών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών του ΕΛΚΕΘΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος «DIVERSIFY», που χρηματοδοτείται από την EE με Grant agreement no: 603121/14.10.2013 και υλοποιείται μέσω του Ειδικού Λογαριασμού:

1 ΠΕ Βιολογίας ή Βιοχημείας ή Χημείας ή Βιοτεχνολογίας ή Επιστημών της Θάλασσας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος στα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) στην Ανάβυσσο Αττικής 46,7 χιλιόμετρο Λεωφόρου Αθηνών Σουνίου και ειδικότερα στη γραμματεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. (υπόψη κας Μ. Παρασκευοπούλου, τηλ. 22910- 76331), στη Διεύθυνση Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) Τ.Θ. 712, Τ.Κ. 19013 Ανάβυσσος είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά), που αρχίζει από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής ή της ανάρτησής της:

i) στο κατάστημα του ΕΛΚΕΘΕ στην Ανάβυσσο,

ii) στο παράρτημα του ΕΛΚΕΘΕ στον Άγιο Κοσμά και

iii) στον χώρο ανακοινώσεων των Δήμων Σαρωνικού και Ελληνικού – Αργυρούπολης, εφ” όσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα - Ομιλία Κασσελάκη στις 18:30

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται με ενδιαφέρον μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Τρίτης και …