Σχολικό επίδομα καταβάλλει ο Δήμος Πεντέλης

XRHMA2_608_355
Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια του ενδιαφέροντος για την πληροφόρηση των δημοτών σας ενημερώνει ότι οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα που τα παιδιά τους φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση δικαιούνται βοήθημα - επίδομα 300 ευρώ ετησίως για κάθε παιδί –μαθητή.
Σύμφωνα με την Υ.Α. 2/37645/0020 (ΦΕΚ β΄ 902 /17-07-2002 ) δικαιούχοι του βοηθήματος είναι οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων των μονογονεϊκών, Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών – μελών της Ε.Ε. που έχουν ανήλικα τέκνα που φοιτούν σε δημόσια σχολεία υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δημοτικά – γυμνάσια).

Η οικονομική ενίσχυση καταβάλλεται μόνο εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του δικαιούχου (φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό) δεν υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στους διευθυντές των οικείων σχολείων φοίτησης των παιδιών τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …