Εδώ γελάμε...Επιστροφή στην ανάπτυξη το 2016(Είπε ο Παπαδημούλης)

papadhmoylhs
Και επειδή η ζωή μας πλέον είναι δύσκολη και δίπλα μας αυτοκτονεί κόσμος, ή καταστρέφεται οικονομικά, ή παιδιά ζουν μαρτυρικές στιγμές, από τα σκληρά οικονομικά μέτρα που υπάρχουν στην Ελλάδα αποο το 2009 και όλο και επιδεινώνονται, το ergasianews.gr, βρήκε πολύ αστεία την δήλωση Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου, την οποία θα σα παραθέσει μήπως και μπορέσετε να γελάσετε λίγο, για να αντιμετωπίσετε όσα ακολουθούν.
Η δήλωση έγινε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος με μήνυμά του στο Twitter αναφέρει ότι η μικρότερη του αναμενομένου ύφεση το 2015 είναι σήμα για ταχύτερη επιστροφή στην ανάπτυξη.
«Η μικρότερη του αναμενόμενου ύφεση το 2015, είναι σήμα όχι για "χαλάρωση", αλλά για ταχύτερη επιστροφή στην ανάπτυξη, από τα μέσα του 2016», αναφέρει το tweet του κ. Παπαδημούλη.
Σημείωση:
Η δήλωση αυτή δεν συνάδει με τις οικονομικές αναλύσεις εμπόρων, επαγγελματιών και νοικοκυριών, για πλήρη εξαθλίωση.
Τώρα πως θα έρθει η ανάπτυξη το 2016, όταν ακόμα και οι Ευρωπαίοι δανειστές μας πρόσφατα μίλησαν για ανάκαμψη της Ελλάδας σε βάθος 20ετίας αν είμαστε τυχεροί, μόνο τα "μεγάλα" οικονομικά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζουν...
Άραγε το 2016 θα έρθει η ανάπτυξη ή η επιστροφή στη δραχμή με ξεπουλημένη ολόκληρη την Ελληνική ακίνητη περιουσία με τις εκτάσεις φιλέτα, τα πετρέλαια, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια;
Είδωμεν....
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …