Και για τη φτώχια δωρεάν ταινίες στο youtube(VIDEO)

Titanic-Jack-Rose-jack-and-rose-22327976-1706-960

Την ίδια στιγμή που οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής ταινιών διαμαρτύρονται για την πειρατεία στο διαδίκτυο, η γνωστή εταιρεία Paramount έκανε την ανατροπή.

Πρόσφατα δημιούργησε ένα ακόμη επίσημο κανάλι της Paramount στο youtube με τον τίτλο The Paramount Vault στο οποίο ήδη ανέβασε και θα συνεχίσει να ανεβάζει ταινίες της, που όλοι θα μπορούν να τις δουν νόμιμα δωρεάν.

Φυσικά δεν έχει ανεβάσει πρόσφατες ταινίες, αλλά μια συλλογή από ταινίες από την πολυετή της πορεία στον κινηματογράφο του Χόλιγουντ. Και πάλι όμως, πρόκειται για μία ανατρεπτική απόφαση, που ενδέχεται να προκαλέσει και αντιδράσεις.

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε δωρεάν ταινίες από το κλασικό Elephant Walk μέχρι πιο σύγχρονα θρίλερ. Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του The Paramount Vault που ανέβηκε πριν από λίγες μέρες, μολονότι το κανάλι υπάρχει εδώ και λίγους μήνες. Επίσημα η εταιρεία δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …