Καλώς να τους δεχτούμε-Επιστρέφουν τα "κεφάλια" του ΔΝΤ

τροικα
Στην απόφαση να μεταβεί η αποστολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα φέρεται να έχει προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουάσιγκτον, η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί με την αποστολή του ΔΝΤ, της οποίας ηγείται η Ντέλια Βελκουλέσκου, αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα και οι επικεφαλής των υπόλοιπων Θεσμών.
Η επίσκεψη των επικεφαλής της τρόικας κ.κ. Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) θα κρατήσει μόνο τρεις ή τέσσερις ημέρες και στόχος είναι να ασκήσουν έντονη πίεση στην κυβέρνηση, προκειμένου να υλοποιήσει όλα όσα έχει δεσμευτεί.
Παράλληλα, οι επικεφαλής θα διαμορφώσουν εικόνα για όσα εκκρεμούν πριν επιστρέψουν για την κανονική αξιολόγηση το Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.
Στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, υπάρχει εικόνα καθυστερήσεων - λόγω και των εκλογών - και το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ψηφίστηκε το βράδυ της Παρασκευής δεν καλύπτει όλο το εύρος των υποχρεώσεων που έχουν αναληφθεί.
Στην επίσκεψή τους οι επικεφαλής των Θεσμών αναμένεται να συζητήσουν με το οικονομικό επιτελείο το επόμενο πολυνομοσχέδιο στο οποίο θα ενταχθούν τα υπολειπόμενα και δυσκολότερα για πολλού μέτρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …