Eκπαιδευτικές δράσεις του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Mousio-Epistimon_Texnologias-6

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου μας που στηρίζονται στη μόνιμη έκθεση που φιλοξενεί ο χώρος «Οι τηλεπικοινωνίες στη ζωή μας» ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 με πλούσιο πρόγραμμα.

Οι σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε μία ή περισσότερες από τις 16 διαφορετικές δράσεις για: τη λειτουργία του Μουσείου, την επικοινωνία, τα μηνύματα, τον τηλέγραφο, το τηλέφωνο, το ραδιόφωνο, το κινητό, τον υπολογιστή, την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τον ήχο. Κάθε εκπαιδευτική δράση είναι ειδικά σχεδιασμένη για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις στην περιοδική Έκθεση «Το φως και το χρώμα στις Επιστήμες και στις Τέχνες» που συνδιοργανώνεται με τα ΕΚΦΕ Αχαΐας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Ένωση Εικαστικών Πάτρας, θα ξεκινήσουν στις 23 Νοεμβρίου 2015. Περισσότερα για τις δραστηριότητες του ΜΕΤ: https://www.facebook.com/Museum-of-Science-and-Technology-109823479058588/

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …