Κινδυνεύει η ζωή των "Σοφών", από την στιγμή ανακοίνωσης του πορίσματος

epitropi_sofon_aftodioikisi-620x320

Την προστασία της πολιτείας θέλουν οι πληροφορίες να ζητούν μέλη της λεγόμενης επιτροπής των ΣΟΦΩΝ, που θεωρούν ότι μετά την ανακοίνωση του πορίσματος τους για την σωτηρία του ασφαλιστικού, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

«Υπάρχουν συνάδελφοί μου, που έχουν δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα», δήλωσε στον Σκάι, ο ημήτρης Μπούρλος, μέλος της επιτροπής, ενώ στο ρεπορτάζ του Mega, τονίστηκε ότι μέλη της Επιτροπής τις τελευταίες ημέρες δέχονται συντονισμένες επιθέσεις μέσω Διαδικτύου αλλά και τηλεφωνήματα από απόκρυψη κατά τη διάρκεια των οποίων άγνωστοι τους υβρίζουν και τους απειλούν για τη ζωή τους.

Αυτρό που ζητούν οι "ΣΟΦΟΙ", είναι να δοθεί εισαγγελική παρέμβαση για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των απειλητικών κλήσεων που δέχονται.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση από τις προκριματικές εκλογές

Κομματικές πηγές ανέφεραν χθες το βράδυ πως η συμμετοχή ξεπέρασε τον πήχη των 50.000 που …