Κλείνει το εργοστάσιο της ΔΕΛΤΑ στα Τρίκαλα

00000076

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας στην περιοχή του Ζάρκου Φαρκαδόνας.

Εκεί συλλεγόταν το γάλα από πολλούς παραγωγούς με τους οποίους είναι συνδεδεμένη η ΔΕΛΤΑ και από εκεί διανέμονταν στα κεντρικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, οι εργαζόμενοι σήμερα δεν ξεπερνούν τους τρεις με τέσσερις και αυτοί βρίσκονται εκεί, προκειμένου να βοηθήσουν στην μεταφορά του εξοπλισμού σε αντίστοιχα εργοστάσια του ομίλου της ΔΕΛΤΑ.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο απασχολούνταν περίπου 50 εργαζόμενοι μέχρι και το 2012 που ξεκίνησαν οι πρώτες απολύσεις και σταδιακά μέχρι και σήμερα πριν το επίσημο «κλείσιμο»ο αριθμός συνεχώς μειωνόταν.

Το εργοστάσιο γάλακτος της Δέλτα, που εδρεύει εδώ και 25 χρόνια στο Ζάρκο, κλείνει οριστικά λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …