Πάτρα: Μητέρα για να μην πεινά το 4χρονο κοριτσάκι της το δίνει για υιοθεσία!!!

paidi1

Να δώσει το παιδί της για υιοθεσία, ένα τετράχρονο κοριτσάκι αποφάσισε μητέρα, που δεν θέλει να το βλέπει να πεινά και θεωρεί ότι με την υιοθεσία θα του προσφέρει μία ακλύτερη ζωή μακριά της.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο Σύλλογος «Το φωτεινό Αστέρι», στον οποίο απευθύνθηκε η νεαρή μητέρα, σε πλήρη απόγνωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Σπηλιόπουλος,  ανέφερε στην Κωνσταντίνα Παλιολόγου ότι στην Πάτρα υπάρχει οικογένεια που λόγω της οικονομικής αδυναμίας να παρέχει πρωινό στο παιδί της στο σχολείο το σταμάτησε από τα μαθήματα και το απιδάκι κλαίει και απρακαλεί ακόμα και χωρίς φαγητό να επιστρέψει στο σχολείο του και να είναι μαζί με τους φίλους του., περιέγραψε στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος από το Φωτεινό Αστέρι, Χρήστος Σπηλιόπουλος, δηλώνοντας ότι έχουν αυξηθεί κατά 112 οι οικογένειες που συντηρούνται από το εθελοντικό σωματείο.
«Ανάμεσά τους 80 νέα ζευγάρια της παραγωγικής ηλικίας αλλά άνεργα, με παιδάκια κάτω των δύο ετών, τα οποία δεν έχουν γάλα και πάνες», τόνισε ο κ.Σπηλιόπουλος σημειώνοντας ότι το Φωτεινό Αστέρι, βγαίνει έξω για την συγκέντρωση αγαθών για τους άπορους αλλά δεν υπάρχει πλέον…προθυμία για βοήθεια, θεωρώντας πως «οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι που μας στήριζαν, κουράστηκαν από την παρατεταμένη κρίση και οι ίδιοι πια δεν διαθέτουν την δύναμη να συνεχίσουν να βοηθούν. Αντίθετα οι ευκατάστατοι πολίτες, οι επιχειρηματίες και οι μεγάλοι όμιλοι εταιρειών αναλώνονται σε ημερίδες και εκδηλώσεις κατά της φτώχιας αλλά ουδέποτε έδωσαν ούτε μισό ευρώ.
Μάλιστα οι τελευταίες τρεις οικογένειες που ήρθαν είχαν πουλήσει τις βέρες τους για το γάλα των παιδιών, αλλά δεν έφτασε για πολλές ημέρες και αναγκάστηκαν να ζητήσουν την βοήθειας μας, την οποία προσφέρουμε με προσεκτική επιλογή για να αποκλείσουμε την βοήθεια προς επαγγελματίες ζητιάνους.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …