Find a Job

9 Δημοτικές προσλήψεις

Find a Job

Για την κάλυψη των εννέα (9) θέσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας έως και ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης, μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ο Προεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά προκηρύσσει:

  • 2 Διδακτικό προσωπικό για εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • 2 Διδακτικό προσωπικό για θέατρο
  • 2 Διδακτικό προσωπικό για διδασκαλία παραδοσιακών χορών
  • 2 Διδακτικό προσωπικό για μουσική προπαιδεία
  • 1 Διδακτικό προσωπικό για γυμναστική για άτομα ΑΜΕΑ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την ανακοίνωση της πρόσληψης στην ιστοσελίδα του ήμου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της ημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισραήλ: Ο οίκος S&P υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ

"Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους" Ο διεθνής οίκος …