Πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής ύλης συνδρομής του ΤΕΒΑ στο Δήμο Ηρακλείου

φτωχεια
Από το Δήμο Ηρακλείου, εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Κρήτης, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για την ένταξη των ωφελούμενων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Τα αποτελέσματα του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στο site του Δήμου Ηρακλείου, σε όλα τα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ του Δήμου , τις Δημοτικές Κοινότητες, καθώς και στο ΚΕΠ της οδού Ανδρόγεω. Επισημαίνεται ότι στα ως άνω σημεία έχει αναρτηθεί κατάλογος των υποβληθεισών αιτήσεων, ο οποίος περιλαμβάνει μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης, με την ένδειξη “εγκεκριμένη – απορριφθείσα”, καθώς δεν επιτρέπεται η δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων του πίνακα ωφελούμενων.
Οι πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν από το σύστημα, έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω της ΗΔΙΚΑ ΑΕ για το αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είχαν δηλώσει κατά την υποβολή της και έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στην αρμόδια επιτροπή ενστάσεων που συστάθηκε με την αριθ. Δ23/οικ.45100/3205 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2205 Β/13-10-2015).
Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων: Προθεσμία υποβολής ενστάσεων: από Τετάρτη 21/10/2015 έως και Τρίτη 27/10/2015 και ώρες από 8:00 έως 14:30, σε εργάσιμες ημέρες (εκτός Σάββατο και Κυριακή).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810-243360, 2810-344721, 2810-344722 και 2813-409128. Η ένσταση υποβάλλεται σε έντυπη μορφή, σε έντυπο που θα διαθέτουν οι ως άνω υπηρεσίες και το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΗΔΙΚΑ και του ΕΙΕΑΔ.
Για την υποβολή ένστασης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως προσκομίζοντας, απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών με τα οποία θα αιτιολογείται ειδικώς το περιεχόμενο της ένστασης. Ακολουθεί ο κατάλογος των υποβληθεισών αιτήσεων στο Δήμο Ηρακλείου, ο οποίος περιλαμβάνει μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης με την ένδειξη “εγκεκριμένη-απορριφθείσα” για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, καθώς δεν επιτρέπεται η δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων του πίνακα ωφελούμενων.
Επισημαίνεται, τέλος, ότι τα αποτελέσματα εμφανίζονται και στην Web-Eφαρμογή, μέσω της οποίας έκανε την Αίτησή του ο πολίτης, όπου έχει τη δυνατότητα να μπει με τους κωδικούς TAXIS.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης για το lockdown

Για το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την …