Ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τους απόρους στην Δ.Ε

ftoxeia_peina_6

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σας ενημερώνει ότι από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), κοινοποιήθηκαν οι πίνακες των ωφελούμενων (εγκεκριμένων και απορριπτέων) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) που αφορά τις τρεις συμπράξεις που έχουν εγκριθεί στην Περιφέρεια.

Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στα σημεία πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των Εταίρων, μέσω των οποίων έχουν υποβάλλει τις αρχικές αιτήσεις για να ενημερωθούν για την αποδοχή τους ή μη στο εν λόγω Πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να απευθύνονται στους πέντε Δήμους της Π.Ε. Αχαΐας (Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων) ώστε να ενημερώνονται για τους φορείς στους οποίους έχουν αναρτηθεί οι κατάλογοι, όπως επίσης και στις Μητροπόλεις Πατρών και Αιγιαλείας – Καλαβρύτων.

Σε περίπτωση που δεν έχουν υποβάλλει αίτηση, μέσω των εταίρων της Σύμπραξης, θα απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία πληροφόρησης των Δήμων, μέσω των οποίων έχουν ζητήσει να λάβουν την επισιτιστική συνδρομή.

Οι αιτούντες, των οποίων το αίτημα είναι απορριπτικό, δικαιούνται να υποβάλλουν ένσταση σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δίδονται από τους αρμόδιους υπαλλήλους των εταίρων και των αντίστοιχων δήμων, που έχουν επιλέξει με την αίτηση τους.

Επισημαίνουμε, ότι οι ενστάσεις υποβάλλονται μόνο μέσω των πιστοποιημένων χρηστών, των εταίρων ή των αρμόδιων Κοινωνικών Υπηρεσιών, που έχουν ορισθεί από τους Δήμους.

Σημεία επικοινωνίας με τους εταίρους

Δήμος Πατρέων

Γραφείο Δημοτικής Μέριμνας Δήμου Πατρέων

Πληροφορίες Βάλια Αλεξανδρίδη, Βασιλική Αλέρτα, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Τηλέφωνο 2610311561, Διεύθυνση: Κοραή 5, Πάτρα

Δήμος Αιγιαλείας

Δήμος Αιγίου, Πληροφορίες Αμαλία Κούρτη, Σοφία Βλασσοπούλου, τηλέφωνο: 2691021320, 2691026136, Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 19, Αίγιο

Ιερά  Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγαλείας

Μητρόπολη

Πληροφορίες Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Βενιανάκης, Χρύσα Δημητρίου, τηλέφωνο: 2691021777, Διεύθυνση: Ρωμανιώλη 43, Αίγιο

Καθεδρικός Ναός Καλαβρύτων Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Πληροφορίες Ιερέας Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, τηλέφωνο: 2692022204, Διεύθυνση: Καθεδρικός Ναός  Καλαβρύτων  Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Δήμος Καλαβρύτων

Πληροφορίες: Γεώργιος Πετρόπουλος, Γεώργιος Σερανίτης, τηλέφωνο: 2692360436, 2692360412, Διεύθυνση: Ευσεβίου Κηπουργού 6, Καλάβρυτα

Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Δημοτική Ενότητα Δύμης

Πληροφορίες Αδαμαντία Ρεμπούτσικα, Πηνελόπη Γκοτσοπούλου, τηλέφωνο: 26930 25481,  2693360120 , Διεύθυνση: Δεξαμηνού  36, Κάτω Αχαΐα.

Δημοτική Ενότητα Μόβρης

Πληροφορίες Ελισάβετ Οικονόμου, τηλέφωνο: 2693360307, Διεύθυνση: Παλαιό Δημαρχείο

Δήμος Ερυμάνθου

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ερυμάνθου ( Δ.Η.Κ.Ε.Ε.Ρ.)

Πληροφορίες Λάζαρος Μαυρομάτης, τηλέφωνο: 2694360312, Διεύθυνση: Χαλανδρίτσα, (Δ.Η.Κ.Ε.Ε.Ρ.)

Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Πληροφορίες Άγγελος Γκόλφης, τηλέφωνο: 2610275022, Διεύθυνση: Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πατρών, ώρες επικοινωνίας: 17:30 – 20:30

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα - Ομιλία Κασσελάκη στις 18:30

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται με ενδιαφέρον μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Τρίτης και …