Έναρξη μαθημάτων στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων

ekpaideutikoi

Πρεμιέρα από σήμερα των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων, το οποίο λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά, με εθελοντές καθηγητές να αναλαμβάνουν την εξωσχολική προετοιμασία μαθητών λυκείου για τις εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τα πρώτα τμήματα που θα λειτουργήσουν με την έναρξη των μαθημάτων είναι:
• για τη Γ” Λυκείου: 2 τμήματα Ανθρωπιστικών Σπουδών, 1 τμήμα Θετικών Σπουδών, 1 τμήμα Οικονομίας και Πληροφορικής, καθώς και μαθήματα Γενικής Παιδείας
• για τη Β” Λυκείου: 2 τμήματα Ανθρωπιστικών Σπουδών, 1 τμήμα Θετικών Σπουδών, καθώς και τα μαθήματα Γενικής Παιδείας
• για την Α” Λυκείου: 2 τμήματα.

Στόχος του Δήμου Αθηναίων είναι να επεκταθεί η λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου και σε ακόμη δύο δημοτικές κοινότητες, καθώς και για μαθητές των ΕΠΑΛ.

Ανάλογα με τη συμμετοχή των μαθητών, θα εμπλουτισθεί το πρόγραμμα μαθημάτων με διδακτική ύλη και άλλων τάξεων.

Η αρχή γίνεται στο 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο της οδού Νικοπόλεως 33, στην πλατεία Κολιάτσου, με επτά τμήματα για τις τάξεις Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 16.00 έως τις 21.00.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …