Μητρόπουλος: Θα έρθουν μεγάλες μειώσεις συντάξεων(VIDEO)

mitropoulos69_120496652

«Πάμε σε μεγάλες μειώσεις συντάξεων. Η βιωσιμότητα του συστήματος θα πρέπει να ζητηθεί μόνο από δαπάνες ασφαλισμένων, συνταξιούχων και των ταμείων. Από εδώ και πέρα το κράτος εγγυάται μόνο τη βασική σύνταξη και φεύγει παντελώς από τη στήριξη των συντάξεων. Για τις μειώσεις του κομματιού πάνω από το βασικό όλα είναι ανοιχτά» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης για την υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους, Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως «η μείωση αφορά κυρίως τις υφιστάμενες συντάξεις», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Μέχρι τώρα και οι εννέα μειώσεις γίνονταν επί του αρχικού ονομαστικού, τώρα η κυβέρνηση μπορεί να το μη το πράξει ή να επαναλάβει την ίδια πρακτική».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …