Προκήρυξη μόνιμων θέσεων στο ΕΣΥ

giatroi-eopyy
Θέμα ημερών,είανι ηα νακοίνωση της προκήρυξης των 759 προσλήψεων για μόνιμους στα νοσοκομεία της χώρας κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ, μέσω του ΑΣΕΠ, ενώ στους επόμενους μήνες θα προκηρυχθούν άλλες 2440 μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων, γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό.
Παρά την αδιαμφισβήτητη δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του προχωρά στη σταδιακή ενίσχυση των μονάδων του ΕΣΥ με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας αλλά και την ανακούφιση των εργαζόμενων που όλα αυτά τα χρόνια με το ζήλο και το φιλότιμό τους κρατούν όρθιο το δημόσιο σύστημα.
Ττο Υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του στέκεται στην προκήρυξη των 226 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ και ΥΕ (νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, τραυματιοφορείς κτλ) για τη στελέχωση των νοσοκομείων της χώρας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …