24 δίμηνες προσλήψεις στην Πάτρα

3D_Printing_Jobs

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, από 29-10-2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης χρονικής διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα.

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Δ/νση Διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Τμήμα Προσωπικού, Πανεπιστημίου 254 (Κτήριο Β') Τ.Κ. 26110 Πάτρα, τηλ. 2613-613 437, 2613-613 149 - 146) εντός τριών (03) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας δηλ. έως και την 23/10/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00, επισυνάπτοντας στην αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ & ΔΟΥ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.

2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών

3. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση)

4. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση)

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

6. Φωτοτυπία ταυτότητας

7. Αριθμό δελτίου ανεργίας (εφόσον υπάρχει)

8. Φωτοαντίγραφο της σχετικής άδειας (όπου απαιτείται)

Περίληψη της παρούσας να δημοσιευτεί σε μια τοπική εφημερίδα της έδρας της Π.Δ.Ε. και ταυτόχρονα το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. (www.pde.gov.gr), καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος της Δ/νσης Διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Πανεπιστημίου 254, Πάτρα) και στους αντίστοιχους πίνακες των Π.Ε. Ηλείας και Αιτωλ/νίας (αντίστοιχα Διοικητήρια) και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …