H MKO Praksis ζητά 4 πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ

ptyxio

Η MKO PRAKSIS ανακοινώνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την στελέχωση των Κοινωνικών δομών της πράξης «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007‐2013.

Στα πλαίσια της παραπάνω πράξης και της παράτασης αυτής λειτουργεί: Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων : το οποίο εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση ιατρική και κοινωνική στήριξη, δυνατότητα ανάπαυσης, χρήσης λουτρού και πλυντηρίων, σε άτομα που αδυνατούν να καλύψουν αντίστοιχες ανάγκες.

Για τη στελέχωση της δομής κατά τη διάρκεια της παράτασης του έργου, θα απασχοληθεί ο εξής αριθμός ατόμων:

-ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικό προσωπικό στο Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων  2

-ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτής στο Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων 2

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες ή αιτούντες άσυλο ή πρόσφυγες ή με ανθρωπιστικό καθεστώς με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
  • να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ και
  • να μην έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) και των ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ που βαθμολογούνται, οφείλουν να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται ακολούθως:

  1. ΓΕΝΙΚΑ:
  • Αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (για τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.).
  • Ταυτότητα ομογενούς (για τους Έλληνες ομογενείς).
  • Άδεια διαμονής σε ισχύ ( μετανάστες ή αιτούντες άσυλο ή πρόσφυγες ή με ανθρωπιστικό καθεστώς με δικαίωμα απασχόλησης στη χώρα μας)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΙΤΗΣΗ PRAKSIS και να την υποβάλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: PRAKSIS ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 57, Τ.Κ. 10432 ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στην υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Δ. Βαλλιανάτου. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 15η Οκτωβρίου 2015 με καταληκτική την 29η Οκτωβρίου 2015.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής)» στην ιστοσελίδα της PRAKSIS www.praksis.gr.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …