Θέση γιατρού-Παθολόγου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

aftonomisi-ton-nosokomeion

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ανακοινώνει οτι θα προβεί στην σύναψη μίσθωσης έργου ενός (1) ιατρού παθολόγου για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ Βοήθεια στο Σπίτι & Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.2527/97 (ΦΕΚ 206Α).

Η σύμβαση μίσθωσης έργου θα συναφθεί για χρονικό διάστημα (1) ενός έτους.

Τυπικά προσόντα της θέσης :

1) Ιατρός Παθολόγος Πτυχίο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Σε περίπτωση αποφοίτησης από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ.Ε. αντίστοιχα,

2) Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, η εμπειρία, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν την καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο γραφείο Προσωπικού εντός της προθεσμίας των πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα.

Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …