ΙΣΠ: Στα όρια γενοκτονίας η Ελλάδα, λόγω εξαθλίωσης(VIDEO)

anna-mastorakou_3

Κραυγή αγωνίας από τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας, που μέσω της προέδρου του Άννας Μαστοράκου μιλώντας στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου "Καφές και Εφημερίδα" στο Ράδιο Γάμμα, μίλησε για την Ελλάδα που βρίσκεται στα όρια της γενοκτονίας, όταν καρκινοπαθείς ασθενείς πρώτου σταδίου, που είναι ιάσιμος πεθαίνουν περιμένοντας από το υπουργείο να τους βοηθήσει, όταν 23χρονος ασθενής από λευχαιμία σώζεται γιατί άλλοι ασθενείς του έδωσαν τα φάρμακα που χρειαζόταν για να γίνει καλά και όταν 6.5000.000 πολίτες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Και το τραγικό είναι ότι ούτε από τον τομέα της υγείας που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ούτε από τους βουλευτές πλην της αναπληρώτριας υπουργού παιδείας, ούτε από το υπουργείο υγείας, παρέστησαν στην άκρως σημαντική ημερίδα που διοργάνωσε και στην οποία παρουσιάστηκε η αληθινή εικόνα της σημερινής Ελλάδας, με την ανθρωπιστική κρίση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …