Καλλιτεχνικό προσωπικό προσλαμβάνει ο Δήμος Δελφών

images

Με 12 καθηγητές καλλιτεχνικών θα ενισχυθεί ο Δήμος Δελφών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 30 Ιουνίου 2016. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας 21 έως 64 ετών.

Θα επιλεγούν:

-ΠΕ Καλλιτεχνικό Διευθυντής 1,

-ΔΕ Καθηγητών Κιθάρας 3,

-ΔΕ Καθηγητών Μουσικής Προπαιδείας και Αρμόνιου 1,

-ΔΕ Καθηγητών Βυζαντινής Μουσικής 1,

-ΔΕ Καθηγητών Πιάνου και Μονωδίας 1,

-ΔΕ Καθηγητών Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών 1,

-ΔΕ Καθηγητών Πιάνου 1,

-ΔΕ Καθηγητών Βιολιού 1,

-ΔΕ Καθηγητών Παραδοσιακών Οργάνων 1,

-ΔΕ Καθηγητών Κρουστών 1.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους και το βιογραφικό σημείωμα που θα συντάξουν θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1)Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών.

2)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψήφιο με ανήλικα τέκνα, καθώς και για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών).

3)Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται: α)Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος. β)Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. γ)Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα. δ)Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής θα δηλώσει την υποχρεωτική φυσική παρουσία του στα ωδεία για δυο(2) τουλάχιστον φορές την εβδομάδα.

4) Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Δελφών : κ.κ. Βελαώρα και Ευσταθία Καρανάσου οι οποίες μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλούν τη σχετική αίτηση . Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην κεντρική γραμματεία του Δήμου Δελφών (Ρ. Κοντορήγα 12-33100 Άμφισσα) κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00- 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα του νομού και της έκδοσης πρακτικού ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Δελφών( Πλ.Κεχαγιά & Ρ.Κοντορήγα).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …