Προσωρινά αποτελέσματα των 3 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0003-e1431694071970

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Ε/2009 (ΦΕΚ 399/31.08.2009, τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση τριών θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού του πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής – Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής το οποίο μετονομάστηκε σε Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Επιχειρησιακή Έρευνα και Μάρκετινγκ” (κωδ. Θέσης 17002)
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων” (κωδ. Θέσης 17003)
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη” (κωδ. Θέσης 17004).

Η διαδικασία πλήρωσης των εν λόγω θέσεων υλοποιείται σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ.1/359/οικ.10045 (ΦΕΚ1134/τ.Β’/05.05.2014) απόφαση κατανομής του τέως Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (νυν Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες αποκλειομένων δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π., όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, κατάταξης και αποκλειομένων) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την πάροδο της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2015.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την “επί της ουσίας” κρίση της οικείας Επιτροπής Αξιολόγησης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …