Συνεχίζονται οι προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού

mousiki

Με 25 καθηγητές μουσικής θα ενισχυθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 30 Ιουνίου.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΤΕ Καθηγητών Πιάνου 4,

-ΤΕ Καθηγητών Αρμόνιου 1,

-ΤΕ Καθηγητών Κιθάρας 5,

-ΤΕ Καθηγητών Βιολιού 1,

-ΤΕ Καθηγητών Βιολοντσέλου 1,

-ΤΕ Καθηγητών Φλάουτου 1,

-ΤΕ Καθηγητών Κλαρινέτου Σαξόφωνου 1,

-ΠΕ Καθηγητών Κρουστών 1, -

ΤΕ Καθηγητών Ακορντεόν 1,

-ΤΕ Καθηγητών Μουσικής Προπαιδείας 1,

-ΤΕ Καθηγητών Μονωδίας 1,

-ΤΕ Καθηγητών Ηλεκτρικού Μπάσου 1,

-ΠΕ Καθηγητών Παραδοσιακού Βιολιού 1,

-ΤΕ Καθηγητών Εγχόρδων Οργάνων Παραδοσιακής Μουσικής 1,

-ΔΕ Καθηγητών Ηλεκτρικής Κιθάρας,

-ΔΕ Καθηγητών Μπουζουκιού-Μαντολίνου 1, -

ΤΕ Καθηγητών Τρομπέτας 1,

-ΠΕ Καθηγητών Ανώτερων Θεωρητικών- Γραμματειακή Υποστήριξη 1.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. Ηρακλείου 268, 1ος όροφος ,Τ.Κ. 14231 Νέα Ιωνία, τηλ. 210¬2777721, 210-2759768.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε εφημερίδες και συγκεκριμένα από 22-10¬2015 έως και 02-11-2015, τις ώρες 09:00 έως 14:00.

Όσοι πληρούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριμελούς επιτροπής επιλογής, η οποία θα συνεδριάσει στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν., Λ. Ηρακλείου 264, 4ος όροφος την 09-11-2015.

Για την επιλογή των καταλληλότερων υποψηφίων και εφόσον κριθεί αναγκαίο από την επιτροπή ενεργείται πρακτική δοκιμασία κατά τον προσφορότερο τρόπο ενώπιόν της ή από οριζόμενο από αυτήν, ειδικό εξεταστή.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …