Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας-Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

kataigida

Στροφή 360 μοιρών κάνει από σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, όπου από σήμερα και για ένα τριήμερο αρχικά, η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους έως και 9 μποφόρ και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα ξεκινώντας από τη Δυτική Ελλάδα και  βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας και στις υπόλοιπες περιοχές, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους (7 με 9 μποφόρ) και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Ωστόσο, θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι και θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας (8 με 10 βαθμούς Κελσίου).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών έως 21.3.2024

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις απαιτώντας να …