Τεχνικό προσωπικό αναζητά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

ergasia_arxaiologia_0[1]

Την πρόσληψη επτά  εργατοτεχνιτών (ΔΕ) προωθεί η αρχαιολογική υπηρεσία Ημαθίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ανάδειξη µνηµείων και αρχαιολογικών χώρων δυτικής Μακεδονίας – στερέωση κάστρου Σερβίων (Β΄ φάση)». Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου και αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε συναφές αντικείμενο.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΕΦ.Α. Ηµαθίας – Αντ. Καµάρα 3 – ΤΚ 59100 Βέροια. Υπόψιν κ Ν. Παγιούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737) εντός προθεσµίας πέντε (5) εργάσιµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΟΠΑΙΘ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 21-10-2015 έως 27-10-2015 ).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µιας µόνο κατηγορίας προσωπικού η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …